ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Prince Silvero έχει βασίσει τη δύναμή της, στην εμπεριστατωμένη γνώση της αγοράς του αργύρου στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά. Με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ουκρανία, Μάλτα, Αμερική, Λίβανο, Ισραήλ και άλλα Αραβικά κράτη, η εταιρεία επεκτείνει τις συνεργασίες της συμμετέχοντας στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού. Η σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας είναι αποτέλεσμα επίμονης και υπεύθυνης δουλειάς.

Η διοίκηση της Prince Silvero παρά τις προκλήσεις στο κοινωνικοπολιτικό στερέωμα της χώρας και τις οικονομικές δυσμένειες, ενισχύει συνεχώς την παρουσία της στο εξωτερικό μέσα από νέες συνεργασίες. Η περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων μέσω των εξαγωγών αποτελεί σημαντικό άξονα της στρατηγικής ανάπτυξης της Prince Silvero για τα επόμενα χρόνια.

Η δυναμική παρουσία της Prince Silvero στον εγχώριο και διεθνή κλάδο είναι αποτέλεσμα της διαρκούς αναζήτησης και προσθήκης νέων προϊόντων υψηλής αισθητικής που συνδυάζουν τη χαμηλή τιμή, χωρίς όμως να υστερούν σε ποιότητα και φινέτσα. Σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης της είναι και η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και η καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης και διαφάνειας με τους συνεργάτες της.