ΚΤΙΡΙΟ-PRINCE-SILVERO

Prince Silvero, είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στο κλάδο της Αργυροχρυσοχοΐας, γεγονός που αποτυπώνεται στη σταθερά ανοδική της πορεία από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, το 1994, μέχρι σήμερα.

Με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή προϊόντων υψηλής αισθητικής και χρηστικότητας, η εταιρεία αποτελεί σήμερα, μία υπερσύγχρονη, κάθετη, μονάδα παραγωγής ασημένιων ειδών διακόσμησης και δώρου.

Στην μακρόχρονη πορεία της, η Prince Silvero εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας αργυρών αντικειμένων με σημαντικές διεθνείς συνεργασίες και συνεχή ανάπτυξη.  Η εταιρεία διαθέτει θυγατρική εταιρία στην Κύπρο, ενώ σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα παρουσιάζει σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ουκρανία, Μάλτα, Τουρκία, Αμερική, Ισραήλ, Λίβανο, και άλλα Αραβικά κράτη.

Τα προσφερόμενα προϊόντα, που φέρουν την σφραγίδα γνησιότητας Prince Silvero, πληρούν προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και του σύγχρονου τρόπου ζωής. Στα παραγόμενα προϊόντα περιλαμβάνονται ασημένιες κορνίζες και εικόνες, ασημένια παιδικά δώρα, είδη γάµου, ασημένια κοσμήματα, καθώς και είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου.

Η φιλοσοφία της Prince Silvero είναι πελατοκεντρική, καθώς ο πελάτης αποτελεί τον κινητήριο μοχλό όλων των λειτουργιών της εταιρείας. Όλες οι διαδικασίες, οι ενέργειες και ο σχεδιασμός των κινήσεων, επικεντρώνονται  στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η συνεχής ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση, ο σχεδιασμός και η δημιουργία νέων προϊόντων με στόχο την μέγιστη κάλυψη των «θέλω» του πελάτη.

Στο πλαίσιο της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης των πελατών της, η Prince Silvero μπορεί να κατασκευάσει ειδικές παραγγελίες για πελάτες που θέλουν κάτι ξεχωριστό. Οι ειδικές κατασκευές γίνονται σε συνεννόηση με το πελάτη και το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας. Η γκάμα ασημένιων αντικειμένων βάσει ειδικής παραγγελίας περιλαμβάνει επιχειρηματικά δώρα, χειροποίητα εκκλησιαστικά είδη, αντικείμενα διακόσμησης κ.α.

Η εταιρία Prince Silvero διαθέτει σύγχρονη μονάδα παραγωγής που περιλαμβάνει:

  • Μηχανήματα κατεργασίας μετάλλου.
  • Κοπή και χάραξη ξύλων και άλλων πρώτων υλών.
  • Βαφείο ξύλου.
  • Διαμόρφωση υλικών.
  • Σχεδιαστικό τμήμα.
  • Χώροι αποθήκευσης έτοιμων προϊόντων.
  • Τμήμα συναρμολόγησης και συσκευασίας.

Στη συνείδηση των ανθρώπων που συναλλάσσονται μαζί της, η PrinceSilvero θεωρείται μία εταιρία με ισχυρή προσωπικότητα και ανθρώπινο πρόσωπο. Η εικόνα του ευέλικτου, έμπιστου και υπεύθυνου συνεργάτη καλλιεργήθηκε πρωτίστως από τα άτομα που τη στελεχώνουν και που εργάζονται με πίστη στο όραμα και στους στόχους της εταιρίας από όποια θέση κι αν βρίσκονται. Η ταχεία ανάπτυξη της εταιρίας τα τελευταία χρόνια, οδήγησε στη πρόσληψη ικανών στελεχών για να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες της.

Η Prince Silvero διαθέτει κατάστημα-showroom στο κέντρο της Αθήνας (στην οδό Θησέως 4-6), που αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της. Στο κατάστημα αυτό, ο κάθε πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά όλη τη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας και φυσικά να προχωρήσει σε άμεση αγορά των προϊόντων που ενδιαφέρεται, εάν το επιθυμεί.

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Κύριος στόχος της Prince Silvero είναι να διατηρήσει και να ενισχύσει τη θέση της στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, πιστή στην πεποίθησή της να προσφέρει στους πελάτες της χρηστικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό η Prince Silvero θα συνεχίσει να ενστερνίζεται πρακτικές υγιούς επιχειρηματικότητας και ήθους σε όλες τις στρατηγικές επιλογές και συναλλαγές της.

Το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μας με συνέπεια, εγκυρότητα, αξιοπιστία, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για το χαμηλότερο δυνατό κόστος, εκπληρώνοντας παράλληλα όλες τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις.

Η Prince Silvero επιδιώκει να διατηρήσει τις στρατηγικές συνεργασίες της και στοχεύει στη διαρκή επένδυση πόρων για τον εμπλουτισμό του εύρους των προσφερόμενων προϊόντων.

Η διοίκηση της εταιρείας στηρίζει την επένδυση σε έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό δίνοντας έμφαση στη διαρκή του εκπαίδευση ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ενημέρωση και λύσεις στους πελάτες της.