ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Prince Silvero δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση ασημένιων ειδών. Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα προϊόντα μας έγκαιρα και με ασφάλεια, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε.

Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται ασηµένιες κορνίζες και εικόνες χριστιανικές και καθολικές, ασηµένια παιδικά δώρα, είδη γάµου, ασημένια κοσμήματα, καθώς και είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου. Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας στείλτε μας email στο info@princesilvero.gr

Ασημένια Κοσμήματα

princesilverogr-ola-ta-proionta-asimenia-kosmimata-1

Νέα Ασημένια Δώρα 2019

Ασημένια Είδη Γάμου

Ασημένια Είδη Γάμου

Ασημένιες Κορνίζες

Ασημένιες Κορνίζες

Ασημένια Διακοσμητικά

Ασημένια Διακοσμητικά

Princelino Παιδικά Δώρα

visetti

Το διεθνές προϊόν Visetti

Τα προϊόντα Visetti παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2006 και περιλαμβάνουν προϊόντα για τον άντρα και τη γυναίκα όπως ρολόγια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια, μανικετόκουμπα, μενταγιόν και αξεσουάρ. Σήμερα τα Visetti βρίσκονται σε 500 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο και σε 1.000 σημεία πώλησης παγκοσμίως, έχοντας αποκλειστικούς διανομείς σε χώρες, όπως: Ιταλία, Γαλλία, Μάλτα, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, U.A.E., Μπαχρέιν, Ομάν, Αλγερία.